Linkedin Facebook Pinterest

Woningen

Nieuwinterieur zet de wensen van de klant om in vormgeving en draagt zo bij aan een betere, comfortabele woon- en leefomgeving. Onze werkzaamheden variëren van meubelontwerp tot compleet interieurontwerp of een geheel nieuwe indeling van de woning. Esthetiek, kwaliteit en een praktische benadering zijn de uitgangspunten waarmee Nieuwinterieur werkt. Wij dragen ook zorg voor de bouwbegeleiding. Gebruik makend van onze contacten bij een grote diversiteit aan fabrikanten en leveranciers kunt u rekenen op een onafhankelijk interieurontwerp en/of advies.

Winkels

Nieuwinterieur is altijd op zoek naar verrassende oplossingen. Het niveau van de ontwerpen en het advies is hoog, gedegen en eigentijds. Als specialist op het gebied van interieurontwerp passen wij onze kennis en kunde graag zo breed mogelijk toe. Ervaring leert dat een adequate realisatie van een interieurontwerp een nauwkeurige samenwerking vereist tussen de verschillende participerende partijen: opdrachtgever, ontwerper, meubelleverancier, aannemer, diverse uitvoerders en fabrikanten. Zo kunnen wij voor elk vraagstuk maatwerk leveren.

Exterieur

Eigenlijk ligt het voor de hand; nieuwinterieur zet een stap naar buiten. Daarmee tegelijkertijd nog nadrukkelijker het statement makend dat binnenhuisarchitectuur om meer inhoudelijke kennis vraagt dan de waxinelicht-schuivertjes van TV doen vermoeden. En het bewijs hiervan ligt besloten in de inhoud van mijn actuele orderportefeuille. Waarin zichtbaar wordt dat ik steeds vaker wordt gevraagd voor exterieur ontwerp, tot voor kort toch vooral het domein van de architect. Waardoor blijkt dat er, mits goed afgestemd met mijn bouwkundige en constructeur, efficiënt en slagvaardig geacteerd kan worden. Met 1 aanspreekpunt dat zowel het interieur als het exterieur naadloos op elkaar weet af te stemmen. Ongehinderd door doctrines en stigma's. Dus ook kosten efficiënt. Nieuwinterieur: Van tekentafel tot oplevering. Van verbouw via aan- en uitbouw tot nieuwbouw. "Because that's the way the cookie crumbles"

Projectmanagement

Uiteraard willen wij graag het volledige ontwerp maken voor uw woning, winkel, hotel of bedrijf. Soms komt het voor dat de klant het ontwerp in eigen hand wil houden. Omdat een verbouwing stressvol kan zijn, tijdrovend en intensief is, worden wij regelmatig ingeschakeld om de volledige bouwbegeleiding over te nemen. U hoeft dan niet meer (maar het mag wel) elke dag op de bouwplaats te zijn, bouwvergaderingen bij te wonen en overleg te voeren met allerlei participerende partijen. Dat doen wij voor u. Wij staan u ook bij als de oplevering(en) gedaan moet worden. Wij zien toch vaak meer.

Kantoren

‘Organisaties’ raken steeds bewuster van het belang van tevreden medewerkers. De inrichting van het kantoor speelt daarin een belangrijke rol. Ook tijdens het werk willen mensen in een prettige omgeving vertoeven. Daarnaast dient een (zakelijk) interieur ook de functie van een specifieke ruimte te benadrukken en ondersteunen. Als ontwerpbureau hebben wij een gedegen maar ook verrassende kijk op ruimtes en de inrichting daarvan met alle respect voor de mensen die zich in die ruimte begeven. Wij doen dus niet aan navelstaren maar houden ons bezig met de vraag wat de klant drijft, waar zij mee bezig is en in welke markt de klant zich bevindt. We denken en adviseren dus niet alleen over de huisvesting van de klant na, maar ook over de rol die het interieur kan spelen in de relatie van de klant met haar klant. Het interieur als onderdeel van het corporate image.

Exterieur

Wij worden steeds vaker gevraagd voor exterieur ontwerp, tot voor kort het domein van de architect. Met 1 aanspreekpunt dat zowel het interieur als het exterieur naadloos op elkaar weet af te stemmen

De uitdaging zit 'm in de details. De details maken het design.

Winkels

Nieuwinterieur is altijd op zoek naar verrassende oplossingen. Het niveau van de ontwerpen en het advies is hoog, gedegen en eigentijds. Zo kunnen wij voor elk vraagstuk maatwerk leveren.

Projectmanagement

Omdat een verbouwing stressvol kan zijn, tijdrovend en intensief is, worden wij regelmatig ingeschakeld om de volledige bouwbegeleiding over te nemen.

Naar boven